Aluat: Framantati putin ingredientele de la aluat, doar cat sa se lege. Dupa caz, adaugati 1- 2 linguri cu apa rece. Inveliti in folie alimentara si dati la frigider pentru cel putin 1 ora. Ungeti bine cu unt o tava, tapetati fundul, in strat de 1 cm grosime cu fructe confiate si acoperiti cu o foaie, intinsa din intreaga cantitate de aluat, fara a imbraca marginile. Dati la cuptorul incins, pentru circa 10 min, la foc potrivit, sau pana ce este pe jumatate copta. Crema: Intre timp, pregatiti crema fierband toate ingredintele la bain- marie, amestecand continuu, pana se ingroasa. Turnati peste blatul scos din cuptor. Bezea: Separat, bateti spuma tare albusurile, adaugati treptat si in reprize zaharul, batand in continuare, de fiecare data. La sfarsit, inglobati sucul si coaja rasa de lamaie. Puneti albusurile batute peste crema si dati din nou prajitura la cuptor, pentru 20- 25 min, la foc mic. Lasati sa se raceasca complet, inainte de a fi portionata si servita.

Aluat: Framantati putin ingredientele de la aluat, doar cat sa se lege. Dupa caz, adaugati 1- 2 linguri cu apa rece. Inveliti in folie alimentara si dati la frigider pentru cel putin 1 ora. Ungeti bine cu unt o tava, tapetati fundul, in strat de 1 cm grosime cu fructe confiate si acoperiti cu o foaie, intinsa din intreaga cantitate de aluat, fara a imbraca marginile. Dati la cuptorul incins, pentru circa 10 min, la foc potrivit, sau pana ce este pe jumatate copta. Crema: Intre timp, pregatiti crema fierband toate ingredintele la bain- marie, amestecand continuu, pana se ingroasa. Turnati peste blatul scos din cuptor. Bezea: Separat, bateti spuma tare albusurile, adaugati treptat si in reprize zaharul, batand in continuare, de fiecare data. La sfarsit, inglobati sucul si coaja rasa de lamaie. Puneti albusurile batute peste crema si dati din nou prajitura la cuptor, pentru 20- 25 min, la foc mic. Lasati sa se raceasca complet, inainte de a fi portionata si servita.