Se ia fiecare muschiulet, se face o gaura prin mijlocul acestuia cu ajutorul unui cutit mic si ascutit, fara al taia spre exterior. In interiorul acestuia se baga 3 carnati, nu conteaza pozitia acestora sau lungimea, acestia pot sa fie si mai mari. Dupa ce am terminat de bagat carnatii, muschiuletii se codimenteaza si se pun intr-o tava. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa depaseasca putin muschiuletii. Peste se pune uleiul, piperul, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pune si legumele de la supa. Muschiuletii se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrund si apa scade. Eu am asezat muschiuletii in tava alaturi de un piept de curcan, iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport (puiul a fiert cu niste legume mai inaite, iar supa am folosit-o la umplerea tavii pentru muschiuleti si pieptul de curcan).

Se ia fiecare muschiulet, se face o gaura prin mijlocul acestuia cu ajutorul unui cutit mic si ascutit, fara al taia spre exterior. In interiorul acestuia se baga 3 carnati, nu conteaza pozitia acestora sau lungimea, acestia pot sa fie si mai mari. Dupa ce am terminat de bagat carnatii, muschiuletii se codimenteaza si se pun intr-o tava. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa depaseasca putin muschiuletii. Peste se pune uleiul, piperul, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pune si legumele de la supa. Muschiuletii se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrund si apa scade. Eu am asezat muschiuletii in tava alaturi de un piept de curcan, iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport (puiul a fiert cu niste legume mai inaite, iar supa am folosit-o la umplerea tavii pentru muschiuleti si pieptul de curcan). Dupa ce s-au facut muschiuletii, se scot din tava si se servesc calzi, langa garnitura dorita. Pofta buna!!!