Bateti ouale cu zaharul pana ce obtineti o compozitie cremoasa si zaharul este dizolvat. Pasati bananele curatate cat de fin puteti. Incorporati-le in crema de oua, impreuna cu sucul si coaja rasa de lamaie si transferati vasul la bain- marie, la foc mediu. Bateti in continuare pana se ingroasa crema, avand grija ca amestecul sa nu fiarba. Luati de pe foc si inglobati repede, dar treptat si cate putin, din untul topit si racit, omogenizand bine, de fiecare data. Lasati la racit. Se poate consuma simpla sau se foloseste pe post de crema la diverse dulciuri.

Bateti ouale cu zaharul pana ce obtineti o compozitie cremoasa si zaharul este dizolvat. Pasati bananele curatate cat de fin puteti. Incorporati-le in crema de oua, impreuna cu sucul si coaja rasa de lamaie si transferati vasul la bain- marie, la foc mediu. Bateti in continuare pana se ingroasa crema, avand grija ca amestecul sa nu fiarba. Luati de pe foc si inglobati repede, dar treptat si cate putin, din untul topit si racit, omogenizand bine, de fiecare data. Lasati la racit. Se poate consuma simpla sau se foloseste pe post de crema la diverse dulciuri. Puteti sa o pastrati in frigider pana la 10 zile, in borcan cu capac.