Dezosam pulpele spalate si uscate, iar oasele rezultate le dam deoparte, pentru o viitoare ciorba.

Lasam si pielea pe pulpe.

Jumatate din carne o taiem fasii lungi, pe care o vom trece prin masina de tocat carne.

Cealalta 1/2 de carne o taiem bucatele mici, cu piele cu tot.

Curatam si usturoiul si il dam prin presa.

Intr-un bol mai mare amestecam carnea tocata cu cea taiata cubulete, adaugam usturoiul presat, condimentele si amestecam sa se omogenizeze.

Adaugam iaurtul, mustarul si gelatina granule si amestecam din nou.

Una din pieile de pe pulpa, care a fost mai mare, am pus-o deoparte si am rulat in ea o parte din compozitia de salam. Am rulat apoi bucata in folie de staniol pe care am rasucito la ambele capete.

Cealalta cantitate de salam am rulato in 3 folii alimentare, cat mai strans posibil.

Apoi le-am rulat in folie de staniol si am rasucit capetele.

Am pregatit o tava cu gratar in care am pus un pahar cu apa, iar salamurile le-am pus pe un capac yena, fara apa.

Le dam la cuptorul incalzit in prealabil, la 160 de grade, pentru 45 de minute.

Dupa 45 de minute, punem apa de un degat in capac si inca putina apa in tava daca s-a evaporat.

Mai lasam salamul in cuptor 20 de minute, stingem focul, lasam usa cuptorului intredeschisa si lasam salamul sa se raceasca.

Cind desfaceti rulourile, indepartati foliile si eventuala zeama lasata de carnati.

Puteti acum sa feliati salamul.

Veti vedea ce gust bun are si va asigur ca iesiti mult mai ieftin si mai sanatos cu acest salam .

Rosiile le luati din gradina si puteti sa luati micul dejun sau cina.

Pofta mare sa aveti !http://sidyskitchen.blogspot.ro/2016/07/salam-de-casa-din-pulpe-de-pui.html