Spalam si golim rosioarele, cu un cutit bine ascutit taiam foarte fin la baza rosiei cat ea sa poata sta asezata. Amestecam maioneza, kechup-ul, sosul barbeque, mustarul si coniacul. Taiam marunt (foarte fin) ouale, ardeiul, ceapa si maslinele. Taiam in fidea foate fina salata. Amestecam totul intr-un bol, adaugam langustinele. Varsam sosul si asezonam cu sare si piper dupa gust. Umplem rosioarele si le decoram dupa placere. Pofta buna!Spalam si golim rosioarele, cu un cutit bine ascutit taiam foarte fin la baza rosiei cat ea sa poata sta asezata. Amestecam maioneza, kechup-ul, sosul barbeque, mustarul si coniacul. Taiam marunt (foarte fin) ouale, ardeiul, ceapa si maslinele. Taiam in fidea foate fina salata. Amestecam totul intr-un bol, adaugam langustinele. Varsam sosul si asezonam cu sare si piper dupa gust. Umplem rosioarele si le decoram dupa placere. Pofta buna!