Se amesteca carnea tocata cu oul, orezul, paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita. Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul. Adauga rosiile pasate si supa de vita. Cand incepe sa fiarba supa, adauga perisoarele una cate una. Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic. Se serveste cu oregano presarat deasupra.

Se amesteca carnea tocata cu oul, orezul, paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita. Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul. Adauga rosiile pasate si supa de vita. Cand incepe sa fiarba supa, adauga perisoarele una cate una. Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic. Se serveste cu oregano presarat deasupra.