Se caramelizeaza o cana de zahar, iar dupa ce s-a topit zaharul si a devenit maroniu, se adauga 1 cana si 1/2 apa. Compozitia se amesteca si se da deoparte. Se maruntesc biscuitii si se adauga peste zaharul caramelizat. Asa cald se pune un strat subtire pe fiecare foaie de napolitana pana se termina toata compozitia. Foiile raman intinse pe masa cu crema pe ele, pana preparam cea de a doua crema. Pentru a doua crema se fierbe 1 cana de zahar cu 5 linguri de apa, pana se obtine un sirop in care se pune margarina, laptele praf si nuca de cocos. Crema astfel obtinuta se imparte pe foile de napolitana, in mod egal. Aceasta crema se pune peste compozitia de biscuiti. Dupa ce s-a intins bine pe toate foile, se ruleaza foaia de napolitana, in asa fel incat se formeaza cinci rulade. Atentie: Se ruleaza de-a latul foii de napolitana, nu de-a lungul acesteia. Se poate intinde pe oricare fata a foii, in functie de preferinte. Eu am facut pe ambele. Ruladele se pun la frigider pentru cateva ore.

Se caramelizeaza o cana de zahar, iar dupa ce s-a topit zaharul si a devenit maroniu, se adauga 1 cana si 1/2 apa. Compozitia se amesteca si se da deoparte. Se maruntesc biscuitii si se adauga peste zaharul caramelizat. Asa cald se pune un strat subtire pe fiecare foaie de napolitana pana se termina toata compozitia. Foiile raman intinse pe masa cu crema pe ele, pana preparam cea de a doua crema. Pentru a doua crema se fierbe 1 cana de zahar cu 5 linguri de apa, pana se obtine un sirop in care se pune margarina, laptele praf si nuca de cocos. Crema astfel obtinuta se imparte pe foile de napolitana, in mod egal. Aceasta crema se pune peste compozitia de biscuiti. Dupa ce s-a intins bine pe toate foile, se ruleaza foaia de napolitana, in asa fel incat se formeaza cinci rulade. Atentie: Se ruleaza de-a latul foii de napolitana, nu de-a lungul acesteia. Se poate intinde pe oricare fata a foii, in functie de preferinte. Eu am facut pe ambele. Ruladele se pun la frigider pentru cateva ore. Se servesc taiate feliute subtiri. Pofta buna!!!