Detalii Piure de Cartofi cu Cascaval, la Cuptor
Fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete la aburi sau pe foc in apa sarata. Pasati-i bine, adaugati chimen, sare, piper, paprika, ulei de masline, oregano (optional) si omogenizati. Adaugati putin lapte cald, functie de consistenta obtinuta. Turnati piureul intr-un vas termorezistent uns cu unt si nivelati. Distribuiti uniform cubulete de mozzarella (cascaval), adanciti-le in piure prin apasare si apoi, puneti din loc in loc, bucatele de unt. Decorati cu felii de rosii, optional. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se topeste mozzarella (cascavalul) si partea superioara prinde o crusta usor rumenita. Serviti cat este cald, fie ca garnitura, fie simplu, alaturi de o salata.
Fierbeti cartofii curatati si taiati cubulete la aburi sau pe foc in apa sarata. Pasati-i bine, adaugati chimen, sare, piper, paprika, ulei de masline, oregano (optional) si omogenizati. Adaugati putin lapte cald, functie de consistenta obtinuta. Turnati piureul intr-un vas termorezistent uns cu unt si nivelati. Distribuiti uniform cubulete de mozzarella (cascaval), adanciti-le in piure prin apasare si apoi, puneti din loc in loc, bucatele de unt. Decorati cu felii de rosii, optional. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se topeste mozzarella (cascavalul) si partea superioara prinde o crusta usor rumenita. Serviti cat este cald, fie ca garnitura, fie simplu, alaturi de o salata.