Coaceti ardeii de jur- imprejur, presarati cu sare, lasati intr-un vas acoperit 10 min, curatati de pielita si colectati zeama lasata de acestia. Curatati de cotor, seminte si taiati sau rupeti in fasii. Intre timp, puneti la fiert cartofii curatati si taiati cubulete, in apa sarata. Scurgeti. Separat, caliti in ulei incins, aproximativ 10 min, ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul iute, taiat rondele, amestecand. Adaugati ardeiul, zeama oprita si continuati fierberea inca 5 min. Puneti boabele de porumb scurse, cartofii si faina dizolvata in smantana. Lasati pe foc mic, amestecand pana se ingroasa putin. Sarati, piperati, condimentati cu chili, dupa gust si patrunjel verde, optional. Serviti cat este cald.

Coaceti ardeii de jur- imprejur, presarati cu sare, lasati intr-un vas acoperit 10 min, curatati de pielita si colectati zeama lasata de acestia. Curatati de cotor, seminte si taiati sau rupeti in fasii. Intre timp, puneti la fiert cartofii curatati si taiati cubulete, in apa sarata. Scurgeti. Separat, caliti in ulei incins, aproximativ 10 min, ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul iute, taiat rondele, amestecand. Adaugati ardeiul, zeama oprita si continuati fierberea inca 5 min. Puneti boabele de porumb scurse, cartofii si faina dizolvata in smantana. Lasati pe foc mic, amestecand pana se ingroasa putin. Sarati, piperati, condimentati cu chili, dupa gust si patrunjel verde, optional. Serviti cat este cald. Este o garnitura inedita si foarte buna. Poate fi servita si simpla. O garnitura pe care v-o recomanddaca aveti cativa ardei grasi prin camara, nu stati pe ganduri si pregatiti-o! Nu renuntati la ardeiul iute care ii da o tenta usor picantasa nu mai vorbim de beneficiile lui asupra sanatatii, mai ales in aceasta perioada rece a anului si nu numaimai multe detalii despre ardeiul iute puteti citi in Ghidul de alimente de pe site- merita lecturat!!!