Cartofii curatati de coaja ii radem pe razatoarea mare si nu ii stoarcem. Adaugam oul, sarea si piperul si amestecam bine. Impartim cantitatea de cartofi rasi in 2 parti. Brinza feta o sfarimam si Gorgonzola o taiem cubulete, le amestecam. Ungem tava cu putina untura sau unt (eu am un cu untura). Si asezam cu lingura jumatate din compozitia de cartofi si ou. Nivelam si adaugam tota compozitia de brinza. Peste brinza punem ultimul strat de cartofi si ou. Acoperim tava cui hirtie de copt sau folie de aluminiu si punem tava in cuptorul deja incalzit la 190-200 c. Lasam sa se coaca cca 45 minute (timpul de coacere este direct proportional cu cantitatea, deci o tava mai mare cu o cantitate mai mare de cartofi o sa stea la cuptor mai mult, oricum dup primele 30-35 minute verificam). Cind cartofii sunt copti scoatem folia / hirtia si presaram brinza topita sau cascavalul ras (daca am ales aceasta varianta) si mi lasam la cuptor sau grill doar pina se rumeste. Lasam sa se raceasca 10 minute inainte de a taia si servi. Nota: - eu am pus o felie de brinza topita deasupra care sub grill s-a cam ars din pacate.

Cartofii curatati de coaja ii radem pe razatoarea mare si nu ii stoarcem. Adaugam oul, sarea si piperul si amestecam bine. Impartim cantitatea de cartofi rasi in 2 parti. Brinza feta o sfarimam si Gorgonzola o taiem cubulete, le amestecam. Ungem tava cu putina untura sau unt (eu am un cu untura). Si asezam cu lingura jumatate din compozitia de cartofi si ou. Nivelam si adaugam tota compozitia de brinza. Peste brinza punem ultimul strat de cartofi si ou. Acoperim tava cui hirtie de copt sau folie de aluminiu si punem tava in cuptorul deja incalzit la 190-200 c. Lasam sa se coaca cca 45 minute (timpul de coacere este direct proportional cu cantitatea, deci o tava mai mare cu o cantitate mai mare de cartofi o sa stea la cuptor mai mult, oricum dup primele 30-35 minute verificam). Cind cartofii sunt copti scoatem folia / hirtia si presaram brinza topita sau cascavalul ras (daca am ales aceasta varianta) si mi lasam la cuptor sau grill doar pina se rumeste. Lasam sa se raceasca 10 minute inainte de a taia si servi. Nota: - eu am pus o felie de brinza topita deasupra care sub grill s-a cam ars din pacate. ** Pentru o tava 17*21 cm.