Daca nu aveti lamaie netratata, atunci tineti 15 min lamaia in apa calda, apoi frecati bine coaja cu o perie, sub jet de apa. Frecati spuma untul. Treceti prin masina de tocat carne, lamaia (cu coaja cu tot, fara samburi), rahatul si adaugati untul. Mixati bine compozitia apoi, adaugati nuca macinata, cat sa obtineti o crema ce poate fi intinsa. Folositi crema la prajituri, torturi, checuri, ca umplutura pentru foile de napolitane, etc.

Daca nu aveti lamaie netratata, atunci tineti 15 min lamaia in apa calda, apoi frecati bine coaja cu o perie, sub jet de apa. Frecati spuma untul. Treceti prin masina de tocat carne, lamaia (cu coaja cu tot, fara samburi), rahatul si adaugati untul. Mixati bine compozitia apoi, adaugati nuca macinata, cat sa obtineti o crema ce poate fi intinsa. Folositi crema la prajituri, torturi, checuri, ca umplutura pentru foile de napolitane, etc.