-Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa si se deschide la culoare. -Se adauga untul si se amesteca in continuare intreaga compozitie pana la obtinerea unui amestec omogen. -Se adauga migdalele maruntite apoi ciocolata taiata bucatele, amestecand continuu. -Albusurile se mixeaza pana la obtinerea spumei iar la final se incorporeaza usor in amestecul pregatit mai sus. -Cuptorul se incalzeste la 180 grade c. -Se tapeteaza o tava dreptunghiulara (aproximativ 35 x 25 cm) cu hartie pentru copt. Se pune in tava compozitia pregatita si se niveleaza cu ajutorul unei spatule. -Prajitura se coace aproximativ 35 4o de minute la 180 grade c. -Prajitura coapta se laza sa se raceasca in tava. -Se decoreaza prajitura dupa preferinta cu zahar pudra / cacao.-Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa si se deschide la culoare. -Se adauga untul si se amesteca in continuare intreaga compozitie pana la obtinerea unui amestec omogen. -Se adauga migdalele maruntite apoi ciocolata taiata bucatele, amestecand continuu. -Albusurile se mixeaza pana la obtinerea spumei iar la final se incorporeaza usor in amestecul pregatit mai sus. -Cuptorul se incalzeste la 180 grade c. -Se tapeteaza o tava dreptunghiulara (aproximativ 35 x 25 cm) cu hartie pentru copt. Se pune in tava compozitia pregatita si se niveleaza cu ajutorul unei spatule. -Prajitura se coace aproximativ 35 4o de minute la 180 grade c. -Prajitura coapta se laza sa se raceasca in tava. -Se decoreaza prajitura dupa preferinta cu zahar pudra / cacao. Timpul de preparare este de numai 10 minute (in cele 50 de minute mentionate mai sus este inclus si timpul pe care prajitura il petrece in cuptor: -)