Varianta de iarna a salamului de crutoane: cu ciuperci si rosii uscate. Amestecam totul intr-un bol - pe rand - asa cum se vede in poze si se ruleaza strans intr-un tifon, legam la capete si-l punem la fiert in apa clocotita, cu sare. Lasam asa la fiert 20 de minute dupa care il intoarcem si-l mai fierbem 10 minute. Il scoatem, lasam un pic sa se raceasca, dar numai atat cat sa-l putem manevra cu mainile fara sa ne ardem. Se indeparteaza tifonul si se poate felia imediat. In cazul in care vom vrea sa servim salamul alaturi de carne, il putem imbraca intr-un strat generos de verdeata (depinde de carnea pe care o aveti in gand ...) e un pic de munca dar, merita, va rog sa ma credeti.

Varianta de iarna a salamului de crutoane: cu ciuperci si rosii uscate. Amestecam totul intr-un bol - pe rand - asa cum se vede in poze si se ruleaza strans intr-un tifon, legam la capete si-l punem la fiert in apa clocotita, cu sare. Lasam asa la fiert 20 de minute dupa care il intoarcem si-l mai fierbem 10 minute. Il scoatem, lasam un pic sa se raceasca, dar numai atat cat sa-l putem manevra cu mainile fara sa ne ardem. Se indeparteaza tifonul si se poate felia imediat. In cazul in care vom vrea sa servim salamul alaturi de carne, il putem imbraca intr-un strat generos de verdeata (depinde de carnea pe care o aveti in gand ...) e un pic de munca dar, merita, va rog sa ma credeti.