Pieptul de pui se pregateste de seara. Se taie cubulete, presaram cu sare si adaugam usturoiul zdrobit, sau taiat marunt marunt. Amestecam bine si pastam intr-o punga la frigider. Trebuie scos de la frigider inainte cu 5 minute de a fi pregatit. Punem putin ulei la incins si prajim putin, pe ambele parti bucatelele de pui, dupa care rezervam. in acelasi recipient mai punem putin ulei si punem ceapa taiata marunt la calit, dupa care adaugam din nou bucatile de piept de pui. Amestecam bine si punem si smatana impreuna cu piperul alb. Lasam sa dea un clocot si adaugam si praful de curry (aici depinde de ce fel de curry folositi-eu de data asta am folosit praf de curry normal, care se gaseste la orice supermarket-daca folositi curry proaspat atunci cu o lingurita este suficient, depinde si de gustul fiecaruia). Amestecam bine, mai lasam sa dea un clocot si retagem. Eu de data asta am ales orez thailandez, pt ca este mai aromat, dar sosul asta merge bine si cu basmati, sau cu orice altfel de orez. Aici dupa gustul fiecaruia. Se pune aceeasi cantitate de apa si orez. Lasam la foc potrivit 10-12 minute. Sau vezi modul de preparare recomendat de producator.

Pieptul de pui se pregateste de seara. Se taie cubulete, presaram cu sare si adaugam usturoiul zdrobit, sau taiat marunt marunt. Amestecam bine si pastam intr-o punga la frigider. Trebuie scos de la frigider inainte cu 5 minute de a fi pregatit. Punem putin ulei la incins si prajim putin, pe ambele parti bucatelele de pui, dupa care rezervam. in acelasi recipient mai punem putin ulei si punem ceapa taiata marunt la calit, dupa care adaugam din nou bucatile de piept de pui. Amestecam bine si punem si smatana impreuna cu piperul alb. Lasam sa dea un clocot si adaugam si praful de curry (aici depinde de ce fel de curry folositi-eu de data asta am folosit praf de curry normal, care se gaseste la orice supermarket-daca folositi curry proaspat atunci cu o lingurita este suficient, depinde si de gustul fiecaruia). Amestecam bine, mai lasam sa dea un clocot si retagem. Eu de data asta am ales orez thailandez, pt ca este mai aromat, dar sosul asta merge bine si cu basmati, sau cu orice altfel de orez. Aici dupa gustul fiecaruia. Se pune aceeasi cantitate de apa si orez. Lasam la foc potrivit 10-12 minute. Sau vezi modul de preparare recomendat de producator.