Curatati telina, morcovii, marul si dati-le separat prin razatoarea cu ochiuri mari. Stropiti imediat merele si telina cu zeama de lamaie (optional) pentru ca se vor oxida rapid (in cazul in care nu va place acest lucru, desi maioneza va masca oxidarea). Daca veti consuma salata imediat, la o singura masa, amestecati toate ingredientele si ornati cu patrunjel verde, tocat marunt. Daca vreti sa serviti mai tarziu, atunci lasati 15 min marul si legumele rase sa-si lase zeama, scurgeti bine si apoi amestecati cu restul ingredientelor, apoi dati la rece. Ornati cu patrunjel verde, tocat marunt. Serviti salata pe felii de paine proaspata.

Curatati telina, morcovii, marul si dati-le separat prin razatoarea cu ochiuri mari. Stropiti imediat merele si telina cu zeama de lamaie (optional) pentru ca se vor oxida rapid (in cazul in care nu va place acest lucru, desi maioneza va masca oxidarea). Daca veti consuma salata imediat, la o singura masa, amestecati toate ingredientele si ornati cu patrunjel verde, tocat marunt. Daca vreti sa serviti mai tarziu, atunci lasati 15 min marul si legumele rase sa-si lase zeama, scurgeti bine si apoi amestecati cu restul ingredientelor, apoi dati la rece. Ornati cu patrunjel verde, tocat marunt. Serviti salata pe felii de paine proaspata.