Preparare blat: 6 galbenusuri, 6 linguri zahar, 100 ml ulei se freaca bine spuma. Albusul se bate spuma tare. Se adauga galbenusul frecat la albus treptat si punem 6 linguri de faina si 1/2 de praf de copt. Turnam totul in tava in care am pus hartie de copt (sau folie de aluminiu), unsa bine cu un pic de rama sau ulei si il dam la cuptor . Dupa ce e copt (verificam cu o scobitoare ) il scoatem si il lasam sa raceasca . Preparare crema: Branza impreuna cu 200 gr zahar si 250 gr rama se freaca spuma. Crema astfel obtinuta se intinde deasupra piscotului racit . Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu 2 linguri de zahar si treptat adaugam la ele 750 ml suc Fanta, si se pune la fiert pana se ingroase. Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste blatul pe care am pus crema de branza. Se lasa la racit si se poate apoi servi.

Preparare blat: 6 galbenusuri, 6 linguri zahar, 100 ml ulei se freaca bine spuma. Albusul se bate spuma tare. Se adauga galbenusul frecat la albus treptat si punem 6 linguri de faina si 1/2 de praf de copt. Turnam totul in tava in care am pus hartie de copt (sau folie de aluminiu), unsa bine cu un pic de rama sau ulei si il dam la cuptor . Dupa ce e copt (verificam cu o scobitoare ) il scoatem si il lasam sa raceasca . Preparare crema: Branza impreuna cu 200 gr zahar si 250 gr rama se freaca spuma. Crema astfel obtinuta se intinde deasupra piscotului racit . Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu 2 linguri de zahar si treptat adaugam la ele 750 ml suc Fanta, si se pune la fiert pana se ingroase. Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste blatul pe care am pus crema de branza. Se lasa la racit si se poate apoi servi.