Conopida se fierbe in apa si se scoate pe o farfurie. Se pastreaza cateva buchetele pentru supa iar restul se foloseste pentru alta mancare. In aceeasi apa se poate fierbe si brocoli pentru gust, dar nu se va lasa in supa. Ciupercutele taiate marunt si ceapa tocata se rumenesc in ulei, se rastoarna in supa si se fierb. Supa se condimenteaza cu sare, patrunjel, marar, leustean, loboda tocate si se decoreaza cu buchetele marunte de conopida.

Conopida se fierbe in apa si se scoate pe o farfurie. Se pastreaza cateva buchetele pentru supa iar restul se foloseste pentru alta mancare. In aceeasi apa se poate fierbe si brocoli pentru gust, dar nu se va lasa in supa. Ciupercutele taiate marunt si ceapa tocata se rumenesc in ulei, se rastoarna in supa si se fierb. Supa se condimenteaza cu sare, patrunjel, marar, leustean, loboda tocate si se decoreaza cu buchetele marunte de conopida.