Este o prajitura de ciocolata ornata cu rulouri de ciocolata,fie cumparate din comert, fie preparate acasa.1.

Se separa ouale.

Albusurile se bat spuma cu putina sare.

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o crema de culoare alba si isi dubleaza volumul.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si cernute impreuna, migdalele macinate,cocosul si albusurile batute spuma,care se incorporeaza cu mare grija.

Compozitia se pune intr-o forma de 20/20, unsa si captusita cu hartie de copt.2.

Se preincalzeste cuptorul si se coace compozitia timp de 40 de minute,la inceput la foc mare, apoi la foc moderat.3.

Se scoate compozitia din forma si se lasa sa se raceasca.4.

Se rupe ciocolata de menaj in bucati si se pune in bain-marie impreuna cu frisca.

Se amesteca mereu, se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca, apoi se pune in frigider.

Cand s-a racit, se bate cu mixerul pana devine o spuma tare.

Se taie blatul ;se pune prima foaie si se insiropeaza cu rom amestecat cu cafea, se pune crema,pe care in prealabil am impartit-o in doua,lasand 2 linguri de crema deoparte, se acopera cu a doua foaie, din nou se insiropeaza, urmeaza crema si cea de a treia foaie,peste care se presara cacao,Se ung marginile prajiturii cu crema lasata deoparte.

Deasupra, se orneaza cu rulouri de ciocolata.

Se taie cuburi se se serveste.