Se arunca piciorul de la ciuperci si se curata de lame. Se sareaza si se pipereaza, apoi se pun pe gratar cca 2 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca si intre timp se prepara umplutura. Se amesteca rosiile tocate cubulete, cascavalul, usturoiul pisat, piperul si verdeata si o lingura de ulei. Se pune in palaria de la ciuperca. Se pun la cuptor intr-o tava unsa, cam 7-10 minute, la temp maxima. Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura.

Se arunca piciorul de la ciuperci si se curata de lame. Se sareaza si se pipereaza, apoi se pun pe gratar cca 2 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca si intre timp se prepara umplutura. Se amesteca rosiile tocate cubulete, cascavalul, usturoiul pisat, piperul si verdeata si o lingura de ulei. Se pune in palaria de la ciuperca. Se pun la cuptor intr-o tava unsa, cam 7-10 minute, la temp maxima. Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura.