- Cartoful se curata de coaja si se feliaza foarte subtire, folosind instrumentul utilizat in mod obisnuit in bucatarie pentru curatat cartofi, astfel incat se se obtina felii cat mai lungi. - Se incalzeste cuptorul la 210 grade c. - Se unteaza compartimentele tavii pentru briose. - Se tapeteaza fiecare compartiment al tavii cu felii de cartofi, astfel incat intreaga suprafata sa fie acoperita. - Se tapeteaza baza cu un strat de branza de burduf cu grosime de aproximativ 0, 5 cm. - Se adauga ciupercile feliate foarte subtire. Se adauga la suprafata lor amestec de piper alb, verde, negru si boia dupa preferinte. - Se adauga cateva boabe de mazare (peste ciuperci) in fiecare compartiment iar la suprafata se adauga cate un ou. Se adauga la suprafata putina sare si amestec de piper alb, verde, negru si boia (dupa preferinta). - Se pune tava in cuptor timp de aproximativ 15 minute.- Cartoful se curata de coaja si se feliaza foarte subtire, folosind instrumentul utilizat in mod obisnuit in bucatarie pentru curatat cartofi, astfel incat se se obtina felii cat mai lungi. - Se incalzeste cuptorul la 210 grade c. - Se unteaza compartimentele tavii pentru briose. - Se tapeteaza fiecare compartiment al tavii cu felii de cartofi, astfel incat intreaga suprafata sa fie acoperita. - Se tapeteaza baza cu un strat de branza de burduf cu grosime de aproximativ 0, 5 cm. - Se adauga ciupercile feliate foarte subtire. Se adauga la suprafata lor amestec de piper alb, verde, negru si boia dupa preferinte. - Se adauga cateva boabe de mazare (peste ciuperci) in fiecare compartiment iar la suprafata se adauga cate un ou. Se adauga la suprafata putina sare si amestec de piper alb, verde, negru si boia (dupa preferinta). - Se pune tava in cuptor timp de aproximativ 15 minute. Ingredientele sunt pentru 6 portii.