Se bat galbenusurile cu 2/3 din camtitatea de zahar si patru linguri apa fierbinte pana se obtine o spuma albicioasa. Se adauga si vanilia si coaja de lamaie. Se amesteca separat faina cu amidonul si praful de copt si se adauga peste galbenusuri alternand cu uleiul si laptele. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga si zaharul ramas. Se amesteca apoi cu spuma de galbenusuri amestecand lejer de sus in jos sa nu se lase albusurile. Am impartit compozitia in doua: in jumatate am adaugat 2 linguri cacao. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun cele doua compozitii in linii diagonale, alternand alb cu maro. Se coace la 180 grade pentru circa 30-40 minute.

Se bat galbenusurile cu 2/3 din camtitatea de zahar si patru linguri apa fierbinte pana se obtine o spuma albicioasa. Se adauga si vanilia si coaja de lamaie. Se amesteca separat faina cu amidonul si praful de copt si se adauga peste galbenusuri alternand cu uleiul si laptele. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga si zaharul ramas. Se amesteca apoi cu spuma de galbenusuri amestecand lejer de sus in jos sa nu se lase albusurile. Am impartit compozitia in doua: in jumatate am adaugat 2 linguri cacao. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun cele doua compozitii in linii diagonale, alternand alb cu maro. Se coace la 180 grade pentru circa 30-40 minute.