Se spala si se curata de coaja si de lamele ciuperca. Codita se curata si ea si se toaca marunt. Se unge cu ulei ciuperca, se sareaza si se pipereaza si codita tocata se pune in ea dupa care se pune la cuptor pentru 15 minute sau pana este facuta. Intre timp se pregateste chifla, se taie in doua, se incalzeste putin sau se prajeste foarte putin, se unge cu maioneza dupa care se pune deoparte,. Rosia se spala si se taie cubulete, ceapa verde la fel. Frunzele de salata se spala si se rup in bucatele ceva mai micute. Se ia chifla unsa, se aseaza pe ea cateva frunze de salata, cateva bucatele de rosie si ceapa verde si se pune deoparte, din nou. Se scoate ciuperca din cuptor, se aseaza deasupra jumatatii de sandwich, se presara deasupra restul de rosie si ceapa verde, salata si mozzarella rasa, se pune capacul chiflei si se serveste cu multa placere ..... pentru cine iubeste hamburgerul, sandwichul asta este un inlocuitor perfect .... pe partea vegetarianaSe spala si se curata de coaja si de lamele ciuperca. Codita se curata si ea si se toaca marunt. Se unge cu ulei ciuperca, se sareaza si se pipereaza si codita tocata se pune in ea dupa care se pune la cuptor pentru 15 minute sau pana este facuta. Intre timp se pregateste chifla, se taie in doua, se incalzeste putin sau se prajeste foarte putin, se unge cu maioneza dupa care se pune deoparte,. Rosia se spala si se taie cubulete, ceapa verde la fel. Frunzele de salata se spala si se rup in bucatele ceva mai micute. Se ia chifla unsa, se aseaza pe ea cateva frunze de salata, cateva bucatele de rosie si ceapa verde si se pune deoparte, din nou. Se scoate ciuperca din cuptor, se aseaza deasupra jumatatii de sandwich, se presara deasupra restul de rosie si ceapa verde, salata si mozzarella rasa, se pune capacul chiflei si se serveste cu multa placere ..... pentru cine iubeste hamburgerul, sandwichul asta este un inlocuitor perfect .... pe partea vegetariana