Detalii Prajitura cu Ricotta si Lamiie
- am amestecat galbenusurile cu zaharul, adaugat urda, iaurtul, laptele, coaja rasa de lamiie si zeama de lamiie, faina amestecata cu praful de copt si la sfirsit albusurile batute spuma (dar nu chiar ca pentru bezea) - am uns cu unt si am pudrat cu faina o tava de aluminiu 24-26 cm si inalta de minim 9 cm (prajitura se umfla la copt si da mult inapoi cind xe raceste - am copt in cuptorul gata incalzit la 190 c pina cind daca bagi scobitoarea in centrul ei aceasta iese afara curata - eu am presarat zahar tos peste prajitura calda, se poate si fara - se serveste rece, chiar e mai buna a doua zi. ramine usor umed ca o crema mai tare- am amestecat galbenusurile cu zaharul, adaugat urda, iaurtul, laptele, coaja rasa de lamiie si zeama de lamiie, faina amestecata cu praful de copt si la sfirsit albusurile batute spuma (dar nu chiar ca pentru bezea) - am uns cu unt si am pudrat cu faina o tava de aluminiu 24-26 cm si inalta de minim 9 cm (prajitura se umfla la copt si da mult inapoi cind xe raceste - am copt in cuptorul gata incalzit la 190 c pina cind daca bagi scobitoarea in centrul ei aceasta iese afara curata - eu am presarat zahar tos peste prajitura calda, se poate si fara - se serveste rece, chiar e mai buna a doua zi. ramine usor umed ca o crema mai tare