Spalati rosiile. Crestati fundul rosiei in cruce cu ajutorul unui cutit bine ascutit, procedeu ce va va ajuta sa indepartati coaja repede si usor. Puneti apa la fiert si cand clocoteste, scufundati rosiile in apa fierbinte, timp de 15- 30 secunde (in functie de cat de coapte sunt rosiile) sau pana cand incepe sa li se desprinda coaja. Pentru aceasta operatiune ajutati-va de o lingura cu gauri si tot cu ea, transferati rosiile din vasul cu apa clocotita intr-un bol cu apa rece si gheata, unde le lasati pana sunt reci (apa rece impiedica rosiile sa fiarba excesiv). Scoateti rosiile din apa si decojiti-le (indepartati pielita) cu ajutorul unui cutit, incepand cu locul crestat in cruce.

Spalati rosiile. Crestati fundul rosiei in cruce cu ajutorul unui cutit bine ascutit, procedeu ce va va ajuta sa indepartati coaja repede si usor. Puneti apa la fiert si cand clocoteste, scufundati rosiile in apa fierbinte, timp de 15- 30 secunde (in functie de cat de coapte sunt rosiile) sau pana cand incepe sa li se desprinda coaja. Pentru aceasta operatiune ajutati-va de o lingura cu gauri si tot cu ea, transferati rosiile din vasul cu apa clocotita intr-un bol cu apa rece si gheata, unde le lasati pana sunt reci (apa rece impiedica rosiile sa fiarba excesiv). Scoateti rosiile din apa si decojiti-le (indepartati pielita) cu ajutorul unui cutit, incepand cu locul crestat in cruce.