Ciupercile se curata cu o pensula, se taie rondele in tigaie. Se calesc scurt in 3 lg ulei de masline impreuna cu ceapa toacta fin, usturoiul zdrobit si condimentele dupa gust.

Foaia de placinta se dezgheata se intinde in tava pe gartie de copt nu se taie marginile(se vor rasuci peste placinta dupa ce turnam umplutura).

Cand ciupercile si-au lasat putina apa se iau jos de pe foc se lasa sa se potoleasca se amesteca cu 4 oua batute cu furculita, casdcavalul ras. Se toarna compozitia in tava pe foaia de placinta se rasucesc marginile se pune si cealalta foaie deasupra se unge cu un ou batut cu pensula, se presara cu restul de cascaval ras, seminte de susan si se da la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 40 min.

Se scoate se lasa sa se potoleasca sau sa se raceasca complet, se taie si se serveste in pat la TV alaturi de un pahar de vin ca mine acum. :)daca doriti puteti pune si verdeata