Reteta ce urmeaza e foarte usor de facut, eu am mancat prima data in primavara asta cand am fost in concediu in tara, acasa la mama-soacra: d Pastravul intreg, curatat de mate si branhii, se pune intr-o tigaie cu unt incins. Se lasa sa se rumeneasca pana se patrunde bine pe ambele parti si se serveste imediat cu mamaliga si bineinteles cu untul topit in care am prajit pestele. Un pahar cu vin alb, bineinteles si dupa merge un ginars sau un coniac de casa ca sa nu ne simtim prea rau dupa atata unt! Poza care urmeaza e rezultatul muncii laborioase a dragului meu Silvius. Si cum din pacate nu am avut malai am pus niste ciuperci-nelipsite din casa: d - in unt si le-am pus langa.

Reteta ce urmeaza e foarte usor de facut, eu am mancat prima data in primavara asta cand am fost in concediu in tara, acasa la mama-soacra: d Pastravul intreg, curatat de mate si branhii, se pune intr-o tigaie cu unt incins. Se lasa sa se rumeneasca pana se patrunde bine pe ambele parti si se serveste imediat cu mamaliga si bineinteles cu untul topit in care am prajit pestele. Un pahar cu vin alb, bineinteles si dupa merge un ginars sau un coniac de casa ca sa nu ne simtim prea rau dupa atata unt! Poza care urmeaza e rezultatul muncii laborioase a dragului meu Silvius. Si cum din pacate nu am avut malai am pus niste ciuperci-nelipsite din casa: d - in unt si le-am pus langa.