Frecati bine galbenusurile cu zaharul. Intr- o craticioara incalziti laptele, sa fie doar caldut. Peste zaharul cu galbenusurile adaugati cocosul si laptele caldut putin cate putin. Puneti toata compozitia intr-o craticioara pe foc mic. Amestecati in continu, pana cand se absoarbe tot laptele si devine ca o crema densa (se umfla cocosul) Totul dureaza cam 10-12 minute, atentie nu trebuie sa fiarba.. deci flacara mica. Trageti deoparte si lasati sa se raceasca. Intre timp topiti ciocolata. Captusiti o forma de chec cu hartie de cuptor uda si stoarsa. Turnati pe fundul formei ciocolata si o intindeti cu lingurita pe toata suprafata. Puneti fprma in congelator.. sau frigider sa se intareasca. Bateti bine frisca lichida cu 1-2 linguri de zahar pana se intareste bine. Cand compozitia de cocos s-a racit, adaugati frisca batuta. Incorporati incet frisca, amestecand de jos in sus. Varsati in forma de chec, peste stratul de ciocolata intarita. Puneti in congelator minim 6 ore, oricum pana s-a intarit suficient. Eu am tinut o noapte. Scoateti parfeul din forma, dezlipiti hartia si puneti-l pe un platou. Decorati cu cocos ras.

Frecati bine galbenusurile cu zaharul. Intr- o craticioara incalziti laptele, sa fie doar caldut. Peste zaharul cu galbenusurile adaugati cocosul si laptele caldut putin cate putin. Puneti toata compozitia intr-o craticioara pe foc mic. Amestecati in continu, pana cand se absoarbe tot laptele si devine ca o crema densa (se umfla cocosul) Totul dureaza cam 10-12 minute, atentie nu trebuie sa fiarba.. deci flacara mica. Trageti deoparte si lasati sa se raceasca. Intre timp topiti ciocolata. Captusiti o forma de chec cu hartie de cuptor uda si stoarsa. Turnati pe fundul formei ciocolata si o intindeti cu lingurita pe toata suprafata. Puneti fprma in congelator.. sau frigider sa se intareasca. Bateti bine frisca lichida cu 1-2 linguri de zahar pana se intareste bine. Cand compozitia de cocos s-a racit, adaugati frisca batuta. Incorporati incet frisca, amestecand de jos in sus. Varsati in forma de chec, peste stratul de ciocolata intarita. Puneti in congelator minim 6 ore, oricum pana s-a intarit suficient. Eu am tinut o noapte. Scoateti parfeul din forma, dezlipiti hartia si puneti-l pe un platou. Decorati cu cocos ras. Taiati in felii (dupa circa 10 minute), si serviti eventual cu topping de ciocolata. o idee care mi-a venit cam tarziu ... deja facusem parfeul ... de pus picaturi de ciocolata in compozitie.