Detalii Sos de Ardei Copti
Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-o punga de plastic pana se racesc. Curatati-i de pielita, cotor si seminte. Puneti-i in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul, uleiul, otetul, putina sare si transformati totul intr-o pasta fina, de consistenta maionezei. Potriviti gustul de sare. Sosul obtinut este foarte bun si are o aroma deosebita de ardei copt. Puteti servi sosul simplu, pus pe paine sau in sendviciuri, ca o simpla gustare. Puteti sa il serviti alaturi de salata de vinete sau de o friptura, chiftele, carnati prajiti ori carne la gratar, etc.
Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-o punga de plastic pana se racesc. Curatati-i de pielita, cotor si seminte. Puneti-i in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul, uleiul, otetul, putina sare si transformati totul intr-o pasta fina, de consistenta maionezei. Potriviti gustul de sare. Sosul obtinut este foarte bun si are o aroma deosebita de ardei copt. Puteti servi sosul simplu, pus pe paine sau in sendviciuri, ca o simpla gustare. Puteti sa il serviti alaturi de salata de vinete sau de o friptura, chiftele, carnati prajiti ori carne la gratar, etc.