Tocam carnea foarte fin, taiam ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt. Inmuiem painea in supa calduta de vita sau in apa. Amestecam carnea cu painea si legumele. Formam chiftelele asezand in mijlocul lor cate o bucatica sau doua de mozzarella taiata in cuburi. Trecem chiftele prin faina si apoi prin cele doua oua batute. Frigem in baie de ulei. Servim ca aperitiv, langa salata sau ca fel principal cu piure sau orez alaturi. Pofta buna!Tocam carnea foarte fin, taiam ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt. Inmuiem painea in supa calduta de vita sau in apa. Amestecam carnea cu painea si legumele. Formam chiftelele asezand in mijlocul lor cate o bucatica sau doua de mozzarella taiata in cuburi. Trecem chiftele prin faina si apoi prin cele doua oua batute. Frigem in baie de ulei. Servim ca aperitiv, langa salata sau ca fel principal cu piure sau orez alaturi. Pofta buna!