Curatam si spalam legumele, le taiam dupa placere (in rondele, fideluta). Ouale se taie in patru, scurgem pestele de ulei sau de sucul propriu. Amestecam legumele si asezam la suprafata lor pestele si ouale, terminam cu maslinele. Asezonam dupa gust. Eu am servit salata pe paine taraneasca, daca doriti sa faceti ca mine va mai trebuie sa adaugati la ingrediente 4 bulcute de paine taraneasca pe care le scobiti sau taiati in doua. Pofta buna!Curatam si spalam legumele, le taiam dupa placere (in rondele, fideluta). Ouale se taie in patru, scurgem pestele de ulei sau de sucul propriu. Amestecam legumele si asezam la suprafata lor pestele si ouale, terminam cu maslinele. Asezonam dupa gust. Eu am servit salata pe paine taraneasca, daca doriti sa faceti ca mine va mai trebuie sa adaugati la ingrediente 4 bulcute de paine taraneasca pe care le scobiti sau taiati in doua. Pofta buna!