Spalati costita si o puneti la fiert; lasati sa fiarba cam 20 minute, dupa care schimbati apa si o puneti din nou la fiert. Taiati ceapa si morcovii. Dupa ce este fiarta carnea, adaugati ceapa, morcovii si gogosarii de la borcan. Pe urma se pune secretul gustului, piper si putin curry. Lasati sa fiarba toate impreuna, pana sunt fierti morcovii. Trageti la o parte oala, bateti ouale si adaugati tot in oala. La urma mai adaugati smantana si verdeata.

Spalati costita si o puneti la fiert; lasati sa fiarba cam 20 minute, dupa care schimbati apa si o puneti din nou la fiert. Taiati ceapa si morcovii. Dupa ce este fiarta carnea, adaugati ceapa, morcovii si gogosarii de la borcan. Pe urma se pune secretul gustului, piper si putin curry. Lasati sa fiarba toate impreuna, pana sunt fierti morcovii. Trageti la o parte oala, bateti ouale si adaugati tot in oala. La urma mai adaugati smantana si verdeata. Trebuie incercata, este foarte gustoasa si foarte usor de preparat.