Se amesteca untul sau margarina cu zaharul bine,pana devine o crema, se adauga, nucile, cacao, faina, jumatate lingurita de bicarbonat, se amesteca si apoi se pun albusurile batute spuma. Se amesteca incet iar apoi se pune totul in tava unsa cu unt si tapetata de faina (sau cu hartie de cuptor), la foc potrivit. Intre timp facem glazura, batem cu mixerul bine galbenusurile cu zaharul, pana cand devine o crema. Dupa circa 15 minute, scoatem tava din cuptor si turnam glazura deasupra, intindem si nivelam incet cu o lingura pe toata suprafata, apoi o punem iar in cuptor, facem focul mai mic si o mutam in partea de sus a cuptorului. Se mai tine circa 25 minute, micsorand putin din foc, verificam ca glazura s-a intarit bine. Scoatem din cuptor prajitura si radem asa calda cum este, ciocolata, apoi taiem imediat, asa calda.

Se amesteca untul sau margarina cu zaharul bine,pana devine o crema, se adauga, nucile, cacao, faina, jumatate lingurita de bicarbonat, se amesteca si apoi se pun albusurile batute spuma. Se amesteca incet iar apoi se pune totul in tava unsa cu unt si tapetata de faina (sau cu hartie de cuptor), la foc potrivit. Intre timp facem glazura, batem cu mixerul bine galbenusurile cu zaharul, pana cand devine o crema. Dupa circa 15 minute, scoatem tava din cuptor si turnam glazura deasupra, intindem si nivelam incet cu o lingura pe toata suprafata, apoi o punem iar in cuptor, facem focul mai mic si o mutam in partea de sus a cuptorului. Se mai tine circa 25 minute, micsorand putin din foc, verificam ca glazura s-a intarit bine. Scoatem din cuptor prajitura si radem asa calda cum este, ciocolata, apoi taiem imediat, asa calda.

Ca sa evitam sa nu se rupa glazura deasupra, taiem calda cu un cutit ascutit bine, procedand foarte incet. Tava sa fie de marime normala, circa 36/28 cm.