Detalii Mic-Dejunul Mosului
Curatati merele de coaja, cotor, taiati cubulete si stropiti imediat cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida. Amestecati-le cu esenta de vanilie si puneti-le in strat intr-un vas termorezistent. Separat, combinati zaharul, scortisoara, cerealele si presarati uniform peste cubuletelor de mar. Puneti untul bucatele deasupra cerealelor, din loc in loc. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 45 min, la 180 grade sau pana ce obtineti un sirop legat si marul este facut. Serviti simplu sau alaturi de inghetata de vanilie ori iaurt (dietetic).
Curatati merele de coaja, cotor, taiati cubulete si stropiti imediat cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida. Amestecati-le cu esenta de vanilie si puneti-le in strat intr-un vas termorezistent. Separat, combinati zaharul, scortisoara, cerealele si presarati uniform peste cubuletelor de mar. Puneti untul bucatele deasupra cerealelor, din loc in loc. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 45 min, la 180 grade sau pana ce obtineti un sirop legat si marul este facut. Serviti simplu sau alaturi de inghetata de vanilie ori iaurt (dietetic).