- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare. - Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita. - Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte. - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior. - Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.- Cartofii se curata de coaja, se spala si se fierb in apa cu sare. - Cartofii fierti se trec prin presa de cartofi sau prin sita. - Se amesteca intr-un bol cartofii pregatiti anterior, faina, untul, cascavalul si ouale. Se adauga sare dupa preferinte. - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Cu ajutorul posului se formeaza in tava diferite forme din compozitia pregatita anterior. - Se coc cateva minute in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor. Sursa reteta: Nicolae Olexiuc - 1800 retete culinare practice .