Taiati ceapa marunt si morcovul in bucati mici fin. Caliti acestea in unt la foc mic cu putina sare pana cand sunt moi si dulci. Taiati dovlecelul in 4 apoi felii subtiri si ardeii in bucati mici. Adaugati acestea peste ceapa si morcov si continuati sa caliti pana cand si acestea sunt moi si dulcii. Intr-un bol cu telul amestecati ingredientele pentru vinegreta. Cand legumele sunt calite puneti sosul Worcestershire, asezonati apoi gatiti cuscusul conform instructiunilor de pe pachet. Taiati feta in bucati mici. Amestecati cuscusul cu legumele si vinegreta, turnati sucul de lamaie si asezonati daca mai este nevoie. Portionati si aranjati bucati de feta deasupra. Serviti imediat. * Daca aveti cuscus cu gatire prin adaugare de apa fierbinte peste atunci puneti o lingura de ulei de masline extra virgin si incorporati bine pastele inainte sa puneti apa. In vinegreta adaugati cu o lingura de ulei mai putin.

Taiati ceapa marunt si morcovul in bucati mici fin. Caliti acestea in unt la foc mic cu putina sare pana cand sunt moi si dulci. Taiati dovlecelul in 4 apoi felii subtiri si ardeii in bucati mici. Adaugati acestea peste ceapa si morcov si continuati sa caliti pana cand si acestea sunt moi si dulcii. Intr-un bol cu telul amestecati ingredientele pentru vinegreta. Cand legumele sunt calite puneti sosul Worcestershire, asezonati apoi gatiti cuscusul conform instructiunilor de pe pachet. Taiati feta in bucati mici. Amestecati cuscusul cu legumele si vinegreta, turnati sucul de lamaie si asezonati daca mai este nevoie. Portionati si aranjati bucati de feta deasupra. Serviti imediat. * Daca aveti cuscus cu gatire prin adaugare de apa fierbinte peste atunci puneti o lingura de ulei de masline extra virgin si incorporati bine pastele inainte sa puneti apa. In vinegreta adaugati cu o lingura de ulei mai putin. Aceasta reteta de cuscus poate fi servita ca meniul principal sau garnitura. Pentru 4 portii ca meniu principal sau 8 portii de garnitura.