Zdrobiti impreuna sarea, piperul boabe cu salvia, rozmarinul si usturoiul (optional), intr-un mojar. Condimentati cu acest amestec fileurile de peste, pe ambele fete, stropite in prealabil cu foarte putin ulei. Treceti-le apoi, prin pesmet. Asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau un vas termorezistent si picurati peste fiecare cate 1 lingura de ulei. Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, pentru 20- 25 min, la foc potrivit sau pana ce pestele este facut si se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita. Serviti cald, simplu cu felii de lamaie sau alaturi de o salata de legume.

Zdrobiti impreuna sarea, piperul boabe cu salvia, rozmarinul si usturoiul (optional), intr-un mojar. Condimentati cu acest amestec fileurile de peste, pe ambele fete, stropite in prealabil cu foarte putin ulei. Treceti-le apoi, prin pesmet. Asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau un vas termorezistent si picurati peste fiecare cate 1 lingura de ulei. Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, pentru 20- 25 min, la foc potrivit sau pana ce pestele este facut si se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita. Serviti cald, simplu cu felii de lamaie sau alaturi de o salata de legume. Crocant la exterior si foarte fraged la interior. Rapid si gustos.