Puneti hribile intr-un bol cu un litru de apa fierbinte si lasati 20 de minute. Taiati-le bucati mici, strecurati apa printr-un tifon sau prosop de bucatarie din hartie care nu se dizolva apoi puneti acestea inapoi in apa. Intr-un alt vas dizolvati cuburile in restul de apa. Taiati bucatii dupa plac morcovii, ardeii si telina. Intr-o oala de inox caliti in unt acestea si ceapa la foc mic 10 minute dupa care puneti usturoiul si maghiranul. Caliti inca 30 de secunde apoi adaugati vinul, arpacasul, cimbrul, foaia de dafin, hribile cu apa plus apa in care au fost dizolvate cuburile. Aduceti la fierbere apoi reduceti focul si acoperiti cu un capac. Lasati amestecand ocazional pana cand arpacasul este fiert dupa care adaugati ghebele. Mai fierbeti 3-4 minute (daca acestea sunt inghetate), stingeti focul puneti smantana si asezonati dupa gust.

Puneti hribile intr-un bol cu un litru de apa fierbinte si lasati 20 de minute. Taiati-le bucati mici, strecurati apa printr-un tifon sau prosop de bucatarie din hartie care nu se dizolva apoi puneti acestea inapoi in apa. Intr-un alt vas dizolvati cuburile in restul de apa. Taiati bucatii dupa plac morcovii, ardeii si telina. Intr-o oala de inox caliti in unt acestea si ceapa la foc mic 10 minute dupa care puneti usturoiul si maghiranul. Caliti inca 30 de secunde apoi adaugati vinul, arpacasul, cimbrul, foaia de dafin, hribile cu apa plus apa in care au fost dizolvate cuburile. Aduceti la fierbere apoi reduceti focul si acoperiti cu un capac. Lasati amestecand ocazional pana cand arpacasul este fiert dupa care adaugati ghebele. Mai fierbeti 3-4 minute (daca acestea sunt inghetate), stingeti focul puneti smantana si asezonati dupa gust. *Este important sa folositi hribi pentru ca dau un gust excelent si pronuntat de ciuperci. ** Am folosit si jumatate de praz pentru ca il aveam la indemana prin frigider.