Curatati castravetii de coaja si taiati in bucati de circa 2-3 cm lungime. Scoateti miezul. Separat, omogenizati bine branza cu smantana, rosia, ceapa, boiaua si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Umpleti bucatile de castraveti si asezati pe un pat de frunze de salata (spalate si scurse). Ornati cu felii de ardei iute (optional) si pesarati putina boia pentru culoare. Serviti, intercaland felii de rosii printre castravetii umpluti.

Curatati castravetii de coaja si taiati in bucati de circa 2-3 cm lungime. Scoateti miezul. Separat, omogenizati bine branza cu smantana, rosia, ceapa, boiaua si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Umpleti bucatile de castraveti si asezati pe un pat de frunze de salata (spalate si scurse). Ornati cu felii de ardei iute (optional) si pesarati putina boia pentru culoare. Serviti, intercaland felii de rosii printre castravetii umpluti.