Pentru inceput, puneti la foc mediu, untul pentru merisoare, zaharul brun, merisoarele si lasati pana ce zaharul este topit si merisoarele inmuiate, amestecand continuu. Dati deoparte si lasati la racit. Amestecati intr-un bol, faina cernuta impreuna cu praful de copt, cu scortisoara si sarea. Separat, mixati untul pana devine spumos, puneti zaharul, zaharul vanilat si mixati in continuare pana ce acesta este topit. Adaugati pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare, apoi faina, alternand cu smantana pentru frisca. La sfarsit, incorporati si compozitia cu merisoare, amestecand usor cu o spatula. Turnati intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, la 180 grade pana ce checul este copt si trece testul cu scobitoarea. Nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min. Scoateti din forma si lasati la racit. Serviti checul feliat.

Pentru inceput, puneti la foc mediu, untul pentru merisoare, zaharul brun, merisoarele si lasati pana ce zaharul este topit si merisoarele inmuiate, amestecand continuu. Dati deoparte si lasati la racit. Amestecati intr-un bol, faina cernuta impreuna cu praful de copt, cu scortisoara si sarea. Separat, mixati untul pana devine spumos, puneti zaharul, zaharul vanilat si mixati in continuare pana ce acesta este topit. Adaugati pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare, apoi faina, alternand cu smantana pentru frisca. La sfarsit, incorporati si compozitia cu merisoare, amestecand usor cu o spatula. Turnati intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, la 180 grade pana ce checul este copt si trece testul cu scobitoarea. Nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min. Scoateti din forma si lasati la racit. Serviti checul feliat.