moi,pufoase si grozav de gustoaseSe framanta aluatul din faina,apa,ulei drojdie,zahar si coaja de portocale.

Se framanta bine apoi se lasa la dospit.

Intre timp se toaca varza si se pune la calit in uleise pune sare si piper,spre final se pune pasta de tomateCartofii se curata,se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sant fierti se scurg de apa si se amesteca bine cu putin ulei si apa(in cazul de post).

Ceapa se toaca si se caleste putin in ulei apoi se amesteca cu cartofii piure si 3 linguri de zahar.cand aluatul a dospit se ia cate o bucata din el si se intinde putin apoi se pune cate 2 linguri din compozitia de piure si se ruleaza.

Se pun in tava unsa cu putin uleiLa fel se procedeaza si cu cele cu varza si gem.

Se poate presara susan sau mac deasupraSe da tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute pana se rumenesc bine Sant moi pufoase si foarte gustoase,este reteta de la prietena mea Danuta care este o gaspodina grozava(moldoveanca)Se patsreaza la rece pe un platou si se trage o folie de platic peste ele,a doua zi voi fi si mai moi .

Se pastreaza la frigider daca e foarte cald