Se topesc pe aburi sau la microunde untul, ciocolata, zaharul si laptele. Se lasa apoi la racit, apoi se adapug pe rand faina, cacaua, praful de copt si ouale. Se va amesteca pana la obtinerea unei compozitii fara cocoloase. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Compozitia se imparte in 2 parti egale care se coc pe rand, la foc moderat. Crema de vanilie: Se pune laptele la fiert. Intr-un castronel se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin o spuma albicioasa. Se adauga faina si apoi se toarna compozitia in laptele fierbinte. Se amesteca continuu pe foc moderat pana cand se ingroasa crema. La final se adauga esenta de vanilie. Se lasa la racit. Cand e calduta se mai adauga 50 unt. Se asambleaza prajitura (punand crema intre cele 2 blaturi) si se lasa la rece. Se taie apoi dupa bunul plac.

Se topesc pe aburi sau la microunde untul, ciocolata, zaharul si laptele. Se lasa apoi la racit, apoi se adapug pe rand faina, cacaua, praful de copt si ouale. Se va amesteca pana la obtinerea unei compozitii fara cocoloase. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Compozitia se imparte in 2 parti egale care se coc pe rand, la foc moderat. Crema de vanilie: Se pune laptele la fiert. Intr-un castronel se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin o spuma albicioasa. Se adauga faina si apoi se toarna compozitia in laptele fierbinte. Se amesteca continuu pe foc moderat pana cand se ingroasa crema. La final se adauga esenta de vanilie. Se lasa la racit. Cand e calduta se mai adauga 50 unt. Se asambleaza prajitura (punand crema intre cele 2 blaturi) si se lasa la rece. Se taie apoi dupa bunul plac.