Facem sosul alb, care trebuie sa fie neted, fara cocoloase. Intr-o tigaie calim legumele 3-4 min.cu cateii de usturoi, pe care apoi ii aruncam. Fierbem macaroanele in apa cu sare, le scurgem. Amestecam legumele, macaroamele cu sosul alb, adaugam condimentele, potrivim de sare si piper. Pregatim foaia de aluat din faina+apa+sare. Ungem un vas care merge la cuptor. Intindem o foaie subtire, care sa imbrace forma unsa si sa depaseasca si marginile. Punem compozitia de macaroane si legume, jumatate din cascavalul ras, acoperim cu cu foaia ce a depasit marginile formei, ungem cu sucul de rosii si presaram cascavalul ramas. Se pune la cuptor ( incalzit in prealabil), pentru 25-30min. la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca putin apoi se portioneaza, dupa preferinta.

Facem sosul alb, care trebuie sa fie neted, fara cocoloase. Intr-o tigaie calim legumele 3-4 min.cu cateii de usturoi, pe care apoi ii aruncam. Fierbem macaroanele in apa cu sare, le scurgem. Amestecam legumele, macaroamele cu sosul alb, adaugam condimentele, potrivim de sare si piper. Pregatim foaia de aluat din faina+apa+sare. Ungem un vas care merge la cuptor. Intindem o foaie subtire, care sa imbrace forma unsa si sa depaseasca si marginile. Punem compozitia de macaroane si legume, jumatate din cascavalul ras, acoperim cu cu foaia ce a depasit marginile formei, ungem cu sucul de rosii si presaram cascavalul ramas. Se pune la cuptor ( incalzit in prealabil), pentru 25-30min. la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca putin apoi se portioneaza, dupa preferinta.