Ciupercile se spala bine si se taie cubulete micute, palarioara acestora cat si piciorusul. Se calesc intr-o tigaie cu untul, dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba pana ce se patrund bine. Daca nu au fiert si apa a scazut se mai adauga putina apa. Se adauga busuiocul si se condimenteaza dupa gust cu sarea si piperul. Se amesteca bine dupa care se adauga smantana. Dupa ce se omogenizeaza compozitia se adauga ardeiul iute taiat marunt. La sfarsit se adauga parmezanul ras si se amesteca bine. Se mai lasa putin pe foc dupa care se opreste focul.

Ciupercile se spala bine si se taie cubulete micute, palarioara acestora cat si piciorusul. Se calesc intr-o tigaie cu untul, dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba pana ce se patrund bine. Daca nu au fiert si apa a scazut se mai adauga putina apa. Se adauga busuiocul si se condimenteaza dupa gust cu sarea si piperul. Se amesteca bine dupa care se adauga smantana. Dupa ce se omogenizeaza compozitia se adauga ardeiul iute taiat marunt. La sfarsit se adauga parmezanul ras si se amesteca bine. Se mai lasa putin pe foc dupa care se opreste focul. Se servesc calde ca si garnitura. Eu le-am servit langa pieptul de curcan impletit. Pofta buna!!!