- Se decongeleaza fructele de mare la temperatura camerei. - Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. - Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. - Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. - Se incinge uleiul intr-o tigaie cu diametru mare. Ceapa si usturoiul se calesc putin in tigaie. Se adauga fructele de mare. - Cand fructele de mare sunt bine calite se stropesc cu vin alb. - Cand compozitia atinge temperatura de fierbere se adauga rosiile Roma si sosul de rosii. - Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte. - Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se adauga in tigaie, amestecand usor. - Se servesc imediat. Se pot orna dupa preferinta cu fructe de mare.- Se decongeleaza fructele de mare la temperatura camerei. - Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. - Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. - Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. - Se incinge uleiul intr-o tigaie cu diametru mare. Ceapa si usturoiul se calesc putin in tigaie. Se adauga fructele de mare. - Cand fructele de mare sunt bine calite se stropesc cu vin alb. - Cand compozitia atinge temperatura de fierbere se adauga rosiile Roma si sosul de rosii. - Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte. - Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se adauga in tigaie, amestecand usor. - Se servesc imediat. Se pot orna dupa preferinta cu fructe de mare.