Detalii Pilaf Simplu din Hrisca cu Ciuperci
Fierbeti hrisca- http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/cum_se_fierbe_hrisca-11214/ Intre timp, curatati ciupercile, feliati palariile si tocati marunt piciorusele. Puneti-le la calit in ulei incins, amestecand, pana ce sunt aproape facute si zeama lasata de ele, scazuta. Adaugati ierburile uscate, ceapa si caliti impreuna pana ce aceasta se inmoaie. Spre sfarsit, puneti putina sare, din cantitatea de patrunjelul verde si omogenizati. Dati deoparte si pastrati la cald daca hrisca nu este facuta. Repuneti vasul pe foc si adaugati hrisca fiarta (imediat ce este gata si cat este calda), nuca (optional), untul si amestecati cu multa grija, prin rasturnare (nu exagerati cu amestecatul pentru ca hrisca se face terci). Lasati inca 2-3 min, la foc mic, sub capac, sa se patrunda aromele. Spre sfarsit potriviti gustul de sare si piper. Serviti presarata generos cu restul de patrunjel verde. De obicei hrisca se serveste calda, ca fel principal sau garnitura la alte macaruri, dar este la fel de buna si rece. Se potriveste perfect cu orice muratura.
Fierbeti hrisca- http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/cum_se_fierbe_hrisca-11214/ Intre timp, curatati ciupercile, feliati palariile si tocati marunt piciorusele. Puneti-le la calit in ulei incins, amestecand, pana ce sunt aproape facute si zeama lasata de ele, scazuta. Adaugati ierburile uscate, ceapa si caliti impreuna pana ce aceasta se inmoaie. Spre sfarsit, puneti putina sare, din cantitatea de patrunjelul verde si omogenizati. Dati deoparte si pastrati la cald daca hrisca nu este facuta. Repuneti vasul pe foc si adaugati hrisca fiarta (imediat ce este gata si cat este calda), nuca (optional), untul si amestecati cu multa grija, prin rasturnare (nu exagerati cu amestecatul pentru ca hrisca se face terci). Lasati inca 2-3 min, la foc mic, sub capac, sa se patrunda aromele. Spre sfarsit potriviti gustul de sare si piper. Serviti presarata generos cu restul de patrunjel verde. De obicei hrisca se serveste calda, ca fel principal sau garnitura la alte macaruri, dar este la fel de buna si rece. Se potriveste perfect cu orice muratura.