Reteta preluata de la Jamie Oliver.

Se spala fructele si se lasa sa se zvinte.

Intr-o cratita se pune zaharul cu otetul balsamic la foc mediu sa se caramelizeze. Perele se curata se cotor si se taie felii. Se scot samburii caiselor si se feliaza. Se adauga toate fructele in cratita peste zahar si se lasa 5-7 minute sa se inmoaie, intorcandu-le din cand in cand.

Intre timp intr-un castron se freaca untul cu faina si un praf de sare. Se adauga praful de copt, zaharul si laptele batut si se framanta putin. Se formeaza din aluat cocoloase si se aseaza peste fructe, lasand putin loc intre ele ptr ca vor creste.

Se presara deasupra putin zahar tos.

Se da cratita la cuptorul incalzit la 190 de grade timp de 25-30 minute, pana cand se rumenescSe pot folosi orice fel de fructe: capsuni, piersici, nectarine, rubarba, doar sa fie aprox. un kilogram.