cartofi au avut mai mare succes ca si carnea....................foarte buni,incercati cu incredere e grozavSe curata cartofii si se taie in 4-6 bucati apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si putin piper, apoi se pun dintii de usturoi printre cartofi,dupa care se pun pulpele condimentate si ele. Se pune 1 canita de apa se acopera tava cu o folie de aluminiu (pt a nu se usca prea tare cartofi) si se da tava la cuptor pentru 45-50 minute la 180 grade dupa care se scoate tava se ia folia si se mai pune 10-15 minute la foc puternic pt a se rumeni putin(asta daca doriti, nu e o regula anume)Se servesc calzi cu o salata de rosii,salata verde,ceapa, putin ulei si otet ...............e super bun.

Piticii au zis ca sant mai buni cartofii decat carneaDin start se fac odata si carnea si cartofi si nu mai stati langa foc pe caldurile astea