Incepem prin a macina biscuitii. Intre timp intr-o craticioara pune la foc frisca impreuna cu zaharul, iar cand da in clocot trage de pe foc si adauga cele 2 tipuri de ciocolata maruntite si amesteca pana se topeste bine. Incorporeaza biscuitii macinati si romul, apoi pune in frigider pt. 30 minute. Scoate compozitia din frigider si cu ajutorul mainilor modeleaza forma unui arici (lunguiet la inceput si apoi bombat). Pulberizeaza cacaua pe corp, iar pe botul imbraca-l cu ciocolata topita. Aseaza pinoli pe tot corpul, formand acele ariciului. Cu ajutorul bombonelelor colorate (eu am folosit albastre) creaza ochii, iar cu una portocalie (rosie) nasul. Da la frigider pt 3 ore.

Incepem prin a macina biscuitii. Intre timp intr-o craticioara pune la foc frisca impreuna cu zaharul, iar cand da in clocot trage de pe foc si adauga cele 2 tipuri de ciocolata maruntite si amesteca pana se topeste bine. Incorporeaza biscuitii macinati si romul, apoi pune in frigider pt. 30 minute. Scoate compozitia din frigider si cu ajutorul mainilor modeleaza forma unui arici (lunguiet la inceput si apoi bombat). Pulberizeaza cacaua pe corp, iar pe botul imbraca-l cu ciocolata topita. Aseaza pinoli pe tot corpul, formand acele ariciului. Cu ajutorul bombonelelor colorate (eu am folosit albastre) creaza ochii, iar cu una portocalie (rosie) nasul. Da la frigider pt 3 ore.