Va invit la o friptura foarte aromata si gustoasa...

Portionam carnea in felii de aprox. 1-1,5cm grosime. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Intr-o tigaie mai incapatoare, punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si usturoiul, calim 2 si adaugam bucatile de carne. Le lasam cam 5 apoi le intoarcem pe cealalta parte si dupa inca 5 , adaugam berea, palinca si sosul de rosii. Punem toate condimentele de mai sus, asezonam, acoperim tigaia si o lasam sa fiarba la foc mic. Daca nu aveti capac la tigaie, puteti acoperi cu o folie de aluminiu. Dupa 45 , intoarcem bucatile de carne si mai lasam pe foc, inca 15 timp in care va scadea si sosul. Astfel obtinem o carne foarte frageda si aromata, pe care eu am servit-o impreuna cu cartofi copti la tava si castraveciori acri.

Pofta buna!ceafa de porc busuioc cimbru oregano bere palinca bulion