Detalii Paste gratinate
punem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram cativa stropi de ulei sa nu se lipeasca pastele si sunt mai gustoase asa -curatam ceapa si usturoiul, apoi le taiem marunt -taiam cubulete ardeiul, ciupercile,baconul -taiem feliute maslinele (e bine sa alegem din start masline feliate sa nu mai pierdem timp) -incingem uleiul de masline in tigaie in care calim ceapa si usturoiul -adaugam baconul,ciupercile,ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si calim 3 minute, apoi punem sare, piper dupa gust. -pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt -deasupra se rastoarna amestecul calit usor -batem oaule si le punem peste paste -acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minutepunem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram cativa stropi de ulei sa nu se lipeasca pastele si sunt mai gustoase asa -curatam ceapa si usturoiul, apoi le taiem marunt -taiam cubulete ardeiul, ciupercile,baconul -taiem feliute maslinele (e bine sa alegem din start masline feliate sa nu mai pierdem timp) -incingem uleiul de masline in tigaie in care calim ceapa si usturoiul -adaugam baconul,ciupercile,ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si calim 3 minute, apoi punem sare, piper dupa gust. -pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt -deasupra se rastoarna amestecul calit usor -batem oaule si le punem peste paste -acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minute
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
cascaval,
usturoi,
rosii,
unt,
ardei,
ulei,
ciuperci,
masline